روش‌های برای دفع حشرات خانگی

روش‌های برای دفع حشرات خانگی
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

از بین بردن حشرات خانگی کار بسیار دشواری است. حجم حشرات با نزدیک شدن به فصل گرما، بیشتر خواهد شد. مورچه، عنکبوت، پشه‌ها و سایر حشرات از لانه‌های چوبی و قبلی خودشان به دلیل هوای گرم بیرون می‌آیند و تعدادی از این حشرات خانه‌های ما را به عنوان محل زندگی خود انتخاب کرده‌اند، پس در این صورت باید به دنبال راه‌حل‌هایی باشیم که از شر این حشرات خلاص شویم:

روش‌های برای دفع ورود حشرات خانگی به خانه

در زیر به روش‌هایی برای از بین بردن حشرات اشاره می‌کنیم:

شاخه‌های درختان و بستر کف زمین

شاخه‌ها و بوته‌هایی که روی دیوار یا پنجره خانه قرار دارند، راهی برای ورود حشرات موذی هستند. پس بهتر است که بستر اطراف خانه مثل خرده چوب و خاک اره یا برگ‌های سوزن خشک کاج، جای مناسبی برای مخفی شدن حشرات موذی هستند را تمیز و هرس کنید.

بیشتر بخوانید‌ : آشنایی کامل با گیاهان آپارتمانی

در و پنجره‌ها

حشرات و جانوران کوچک براحتی از فضاهای باریک و شکاف‌های درها و پنجره‌ها براحتی رد می‌شوند، پس بهتر است که به صورت مداوم در و پنجره‌ها را بررسی کنید که خراب نباشد و شکاف‌ها و تاب نبرداشته باشند. برای پنجره‌ها توری خیلی ریز که حداقل دویست سوراخ در هر اینچ دارد، نصب نمایید.

شکاف‌ها و درزها

شکاف‌ها و درزها در نمای ساختمان و کل سطح خارجی ساختمان را بررسی کنید محل خوبی برای مخفی شدن و مسیر خوبی برای ورود به خانه می‌باشد. همه درز‌ها یا شکاف‌های ساختمان را با توری مسی، سیم ظرفشویی نازک زبر، ورق یا فویل فلزی یا ملاط پر و بپوشانید.
البته درزگیر گزینه مناسبی برای این کار نیست زیرا آفت‌ها آن را می‌جوند و راحت وارد ساختمان خواهند شد.

زباله‌ها

حیاط خانه، پاسیو، گاراژ و تراس همیشه تمیز و خالی از زباله، علف و آب مانده قرار دهید. همیشه باید سطل آشغال‌ها را بشورید و در آن را محکم ببندید تا حشرات موذی از باقیمانده زباله‌ها استفاده نکنند.

نور لامپ‌ها

شما می‌توانید به جای لامپ‌های استاندارد بخار جیوه از لامپ هالوژن یا بخار سدیم پر فشار استفاده نمایید تا با این کار از هجوم حشرات بالدار به در و پنجره‌ها کم کنید. بهتر است لامپ‌ها را کمی دورتر از در ورودی و دیوارهای ساختمان قرار دهید یا جهت نور را به سمت در ورودی تنظیم نمایید تا امنیت خانه‌اتان محفوظ شود.

شکاف‌ها و ترک‌های داخلی

شکاف‌ها و ترک‌های داخلی ساختمان از قبیل پشت کابینت‌ها، پشت گاز و یخچال و مرز بین دیوارها، دور تا دور لوله‌ها، و در پوش چاه‌های آشپزخانه و حمام را همیشه چک کنید. ترک‌ها و درز و سوراخ‌ها و به ویژه شکاف‌های با اندازه نیم سانت یا بیشتر را پر و بپوشانید.

چاه آشپزخانه و حمام

چاه‌های کف آشپزخانه و حمام و داخل لوله سینک را همیشه تمیز کنید زیرا چرک و کثیفی باعث جمع شدن حشرات موذی می‌شود. پس در حالت کلی بهتر است که وان حمام، لوله‌ها، چاه‌های آب و در پوش‌ آن‌ها را چک و نظافت کنید.

بررسی مواد غذایی انبار شده

در صورتی که بعد از باز شدن کارتن و یا کیسه مواد غذایی دیگر امکان بسته شدن میسر نبود، از کیسه‌های زیپ‌دار یا بست‌دار و ظروف پلاستیکی در دار استفاده نمایید. جانوران مو‌ذی براحتی می‌توانند از مواد غذایی باز شده استفاده کنند. بهترین کار این است که مواد غذایی کهنه را در اولین فرصت مصرف و ذرات ریخته شده را تمیز کنید.

نظافت خانه و تمیزی

هرچه خانه تمیز باشد حشرات موذی کمتر خواهد دید و مخصوصا سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه نباید مرطوب باشد.

نظافت خانه و تمیزی

انواع حشرات و راهکار از بین بردن آن‌ها

راهکار از بین بردن بید کاغذ

برای از بین بردن بید کاغذ استفاده از سم مخصوص حشرات فاضلاب در یک نقطه کارساز نیست چون این حشرات ریز توالت در همه‌جای خانه حرکت می‌کنند. بنابراین برای خلاص شدن از بید کاغذ لازم است از سم مخصوص حشرات فاضلاب در همه‌جای خانه استفاده کنید.

راهکار از بین بردن حشرات ریز سرویس بهداشتی

این حشرات‌ ریز از بقایای لوله‌های فاضلاب تغذیه و به محض بزرگ شدن از لوله خارج می‌شوند و اطراف روشویی و سینک پدیدار می‌شود. برای از بین بردن این حشرات بهتر است از سم مخصوص حشرات فاضلاب استفاده کنید و هر گونه نشتی را در لوله را تعمیر نمایید.

راهکار از بین بردن حشرات ریز سرویس بهداشتی

راهکار از بین بردن هزارپای خانگی و عنکبوت

به جز استفاده از سم مخصوص حشرات فاضلاب راهکار موثر خلاص شدن از شر هزارپای خانگی نظافت منظم فضاهای دور از دسترس‌تر حمام و سرویس بهداشتی مثل داخل و پشت کابینت‌ها و زیر قفسه‌ها است.

راهکار از بین بردن سوسک

سوسک یکی از آزاردهنده‌ترین انواع حشرات خانگی است. سوسک در محیط‌های تاریک و مرطوب زندگی می‌کند که فاضلاب بهترین زیستگاه سوسک است. برای از بین بردن سوسک بهتر است از سم‌های مخصوص و فضاهای بهداشتی و حمام را مرتب تمیز کنید.

راهکار از بین بردن مگس فاضلاب

مگس فاضلاب جزء حشرات موذی است که غالبا در لوله‌های فاضلاب روشویی سرویس بهداشتی، حمام و سینک تخم گذاری می‌کند. ساده‌ترین روش برای از بین بردن این حشرات از ترکیب آب جوش، نمک، بکینگ پودر و سرکه است و یا از سم‌های مخصوص استفاده کنید.

بهترین فصل و زمان استفاده از سم مخصوص حشرات چه موقعی است؟

بهترین زمان برای سمپاشی درون فاضلاب چند ساعت بعد از آبریزی درون فاضلاب ساختمان است. بهترین فصل برای سمپاشی سم مخصوص حشرات فصل بهار است زیرا حشرات موذی در این فصل شروع به تخمک‌گذاری می‌کنند. این زمان برای مرحله اول سمپاشی مناسب است و سمپاشی دوم بهتر است در تابستان انجام شود.

بهترین فصل و زمان استفاده از سم مخصوص حشرات چه موقعی است؟


همیشه قبل و بعد از سمپاشی حوله‌ها و سایر وسایل بهداشتی را از دستشویی و حمام خارج کنید. ۴ تا ۶ ساعت بعد از سمپاشی آب روی شم نریزید تا اثر پذیری آن زیاد شود.

جمع بندی:

• انواع حشرات ریز شامل بید کاغذ، پشه ریز توالت، سوسک، هزارپا، عنکبوت و مگس هستند.
• به طور منظم شکاف‌های و درز‌های خانه را مورد بررسی و پر کنید.
• به طور مرتب پس از استفاده از سم مخصوص حشرات، حمام و سرویس بهداشتی را تمیز کنید و اصلا نگذاریذ مرطوب شود زیرا دوباره شاهد هجوم حشرات خواهید بود.

به این نوشته رای دهید
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *